BLOMBUD I SVERIGES
STÖRSTA JÄMFÖRELSE

Blombud i Sverige

Det är enkelt att skicka blombud - i Sverige finns flera rikstäckande nätverk som kan hjälpa dig att skicka blommor, oavsett var i landet mottagaren bor.

Gör ditt val från vår lista och lägg din beställning på bara några få minuter. Ditt blombud kan nå mottagaren redan idag!

Blombud Fördelar Vårt betyg
Gå till Interflora
  • Originalet
  • Blombud i snart hundra år
  • Samma dag leverans
 
Gå till Euroflorist
  • Leverans utomlands
  • Samma dag leverans
  • Stort nätverk av florister
 
Gå till Floristerisverige
  • Säkra betalningar
  • Samma dag leverans
  • Stort utbud av tillbehör
 

Blombud är en present som anländer snabbt till mottagaren - ofta inom bara några timmar!

Ett blombud är alltid en uppskattad present - oavsett vem mottagaren är. Blombud finns i många olika storlekar och prisklasser, du hittar alltid ett blombud som passar dig och mottagaren.

Interflora

Interflora är Sveriges äldsta blomsterförmedlare. I snart hundra år har Interflora via sina florister skicka blombud över hela Sverige.

Euroflorist

Euroflorist har funnits i Sverige sedan 90-talet och har idag ett stort antal anslutna florister både i Sverige och utomlands. Med Euroflorist hittar du alltid en blomma som passar till mottagaren.

Florister i Sverige

En blomsterförmedlare som inte funnits så länge på svenska marknaden, men som på kort tid etablerat sig med florister över hela landet.

Vilket blombud är billigast?

Alla etablerade blombud erbjuder ett stort sortiment av blommor i olika prisklasser. Du kan också sätta en egen prisnivå. Ibland kan det förekomma kampanjer och rabatter - så det kan löna sig att titta igenom de olika nätverkens sidor för att se om en kampanj är aktuell.

Vilket blombud är bäst?

Alla blombud har sina för- och nackdelar. Gemensamt för dem alla är att de har ett stort antal anslutna florister och med det täcker i stort sett hela landet. Det spelar alltså ingen roll var mottagaren du vill beställa till bor, det finns alltid en lokal florist som kan leverera blombudet.

Hur levereras blombud?

Blombud levereras hem till mottagaren av en lokal florist. Det normala är att mottagaren kontaktas av floristen för att säkerställa att någon kan ta emot blombudet. Men det finns också vid beställning möjlighet att ange att blommorna ska hängas på dörrhandtaget om ingen är hemma.

Blommor till dina nära och kära

I snart hundra år har blommor skickats till mottagare i hela Sverige. Vill du beställa ett blombud är det via Interflora du ska beställa blommor.

99 av 100 personer uppger att de skulle uppskatta at få ett blombud skickat till sig.

Skicka blombud

Skicka blombud med leverans idag

Som en av få presenter du kan beställa online kan blombud komma fram idag! Tack vare lokala florister som kör ut blommor till mottagaren kan leverans ofta ske inom bara några timmar. Med tilläggstjänst för Express kan mottagaren ha blommorna inom kort om du vill beställa blombud idag.

Beställ blombud billigt

När du beställer blombud får du mycket för pengarna. Lokala florister ser till att skapa en vacker bukett till mottagaren, ofta till en leveranskostnad som understiger hundra kronor.

Blombud fraktfritt

I vissa fall går det till och med att få blombud fraktfritt till en mottagare. Detta beroende på vilken blomsterförmedlare du använder och vilket belopp du handlar för. Fraktfria belopp kan finnas hos flera blombud.

Förväntar du dig ett blombud?

Om du blir mottagare av en blombud så glöm inte att ta hand om dina blommor. Börja med att snitta dem, gärna med en sekatör, direkt när du får dem och glöm inte att byta vatten ofta.

Nyfiken på mer?

Du kan alltid fördjupa dig och gå en blomsterkurs för att lära dig mer.

Så fungerar det

Välj blombud

Välj ett av våra blombud som du hittar i vår lista ovan!

Bestäm bukett

Hitta rätt bukett och beställ blommorna hos blomsterbudet!

Leverans

Blommorna skickas inom 24 timmar och levereras direkt till dörr!

Blombud runt om i Sverige

Vi kan hjälpa dig att hitta blombud på över 700 orter vilket gör att mottagaren snabbt kan få sina blommor.