Over and out…

Tiden rullar på medan jag sitter och tittar på “Tusenbröder” har sett hela serien plus filmen förut men började kolla idag igen bara för att ha nått “vettigt” att göra…
Om detta kan kallas vettigt det vet jag icke men det får i alla fall tiden att rulla på lite snabbare och som sagt snart så har mina 12 timmar här på jobbet rullar förbi och ännu en hemgång stundar.
Och en sak till, kul att så många har velat vara med i tävlingen här nedan… Det är långt kvar tills den 25:e så fler hinner nog “joina” men men Jonas leder nog på bäst anledning i alla fall HAHA hon har tydligen ett klädlöst barn och detta får jag skratta åt då jag faktiskt känner henne och jag har träffat hennes barn som faktiskt hade kläder då.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>