when you lift me up

är det inte underbart att hosta blod? nae va! Pontus drog ju med sig ben & jerrys igår som jag har suttit och smaskat på! juummyy! Snackade även med vendela förut och hon är med sjuk! tack gud! 😀 så jag ska traska bort dit och vi ska vara sjuka tillsammans. Kanske kolla en film eller nåt. kan det bli bättre när man är sjuk? svar NEJ! men innan det måste jag fixa mig. heh, inte alls mycket efter som det är 2000 ggr jobbigare när man är sjuk. Men lite puder iaf! förresten har jag valt ut alla bilder till min vägg nu! det är dock 85 st så jag får välja bort ngr. heh! nae vi hörs senare. puss!

älskar dig babycakes!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>