Monthly Archives: May 2011

Fy för söndagar….

Men leende, ett stort för lördagar! I synnerhet för kvällar! Och definitivt fester som igår! Vill tacka alla som kom på festen! Det var skitkul!

Så vem kör vidare på konceptet med festlokal, middag och sedan rulla vidare till nåt skoj ställe? Ta det som en pik, men här hyr ni festlokaler. Hoppas det blir en lika lyckad tillställning nästa gång, bara inte polisen behöver komma… Känns som det var lite väl nära igår när Hans tappade flaskan från balkongen… Lite sura miner, men kul som fan!

Den nya tidens kundmöte

Ja kundmöten har inom en relativt kort tid gått från att två direktörer håller möte och en sekreterare antecknar. Hur ofta ser det ut så idag? Idag är mötena mycket mer informella och mer öppna. Det är inte sällan någon sitter med en iPad och leder mötet, ja det är fullt möjligt med lite trevliga iPad tillbehör så kan detta bli riktigt intressanta och produktiva möten. I denna artikel kan du läsa mer om detta: http://www.idg.se/2.1085/1.362001/snabbheten-gor-ipad-popular-vid-moten.

Än så länge använder inte vi detta utan sitter med laptops och projektorer istället. Detta fungerar kanon, men lite sugen är man allt på iPads snabbhet och smidighet..

http://www.idg.se/2.1085/1.362001/snabbheten-gor-ipad-popular-vid-motendet

Köra elmoped i sommar

Detta är mitt senaste infall. Efter att varit i Thailand några veckor och glidit runt på scooter där så är jag grymt sugen på att göra något liknande här hemma i Sverige. Jag har idag varit och kikat på några olika elmopeder och har redan funnit två riktigt fina mopeder. Det lutar dock mot den billiga elmopeden då det känns som att jag kommer att ha mycket annat att lägga pengarna på i sommar…

Anledningen till att det blir en elmoped istället för en bensindriven är naturligtvis miljöfrågan. Det känns bra att välja det miljövänliga alternativet.