Monthly Archives: January 2011

Kul helg, nu plugg

Ja helgen har varit jättekul! Har haft besök av vänner hela helgen viket har inneburit sena kvällar, sena frukostar och väldigt mycket häng! Helt fantastiskt helt klart, men nu sitter jag och kikar på mitt mål för året, 1.9 på högskoleprovet. Det är dags att plugga nu! Blir bara trött på mina vänner som säger att det inte går att plugga på högskoleprovet då det är för generellt, BULL SHIT säger jag! Det går att plugga, jag har gjort några gamla högskoleprov och fått bättre och bättre varje gång. Övning ger färdighet!

Jag har som bäst fått 1.7 så har en bit kvar att gå, men det känns inte alls omöjligt! Det ska gå!

Utgång

Ok igår utgång med, drog några snabba vinare hemma hos mig jag, malin & jimmy! Sedan var planen att dra till bästa stället trädgårn, men malin bangade de hon var osäker på att hon skulle komma in med sitt gamla pass som gått ut. Så jag och Jimmy drog till trädgårn själva men det var reåkig att så vi stanna i bara typ 2 timmar sedan åkte vi ner till Avenyn där även carro var!

Kvällen blev bara bättre och bättre 🙂

Det Fina

Kanonkul att du hittat hit! Här kan du läsa om det mesta som jag tycker är vackert och värt att sprida! Hoppas du tycker att denna bloggen är intressant och bli en trogen läsare!