Category Archives: sommar

Sommar

Jag älskar julen. Jag älskar sommaren. Jag satt precis och tittade på bilder från sommaren. Jag vill vara brun och ha solblekt hår. Sen vill jag åka ut med vår båt och bada. Gärna redan imorgon. Tack!

Semester!

Jag befinner mig just nu på Mallorca för sol och bad! Har idag simmat sprattlat runt i Medelhavet. Otroligt skönt! (Tycker också det är rätt skönt att vara offline, även om jag inte är det. Jag menar, twitter var inte det första jag gjorde i morse. Har hittat ett ställe i Palma på en gata där det är ett öppet wifi där jag igår stannade familjen för att checka twitter)

Fy för söndagar….

Men leende, ett stort för lördagar! I synnerhet för kvällar! Och definitivt fester som igår! Vill tacka alla som kom på festen! Det var skitkul!

Så vem kör vidare på konceptet med festlokal, middag och sedan rulla vidare till nåt skoj ställe? Ta det som en pik, men här hyr ni festlokaler. Hoppas det blir en lika lyckad tillställning nästa gång, bara inte polisen behöver komma… Känns som det var lite väl nära igår när Hans tappade flaskan från balkongen… Lite sura miner, men kul som fan!

Köra elmoped i sommar

Detta är mitt senaste infall. Efter att varit i Thailand några veckor och glidit runt på scooter där så är jag grymt sugen på att göra något liknande här hemma i Sverige. Jag har idag varit och kikat på några olika elmopeder och har redan funnit två riktigt fina mopeder. Det lutar dock mot den billiga elmopeden då det känns som att jag kommer att ha mycket annat att lägga pengarna på i sommar…

Anledningen till att det blir en elmoped istället för en bensindriven är naturligtvis miljöfrågan. Det känns bra att välja det miljövänliga alternativet.