Category Archives: Hotell

Way out fest – En festival på hotell med hotellfrukost!

Ja då var det första besöket på Way Out West genomfört och ja det var grymt bra! Istället för att vakna i ett illaluktande tält på en festival och leta fram räkosten och sirapsbrödet blev det hotell och hotellfrukost varje morgon! Det är faktiskt ganska skönt, men visst saknar man att hänga med grannarna runt hotellet… Det är något som man helt enkelt får offra, hotell slår tält! Vi bodde på hotell Gothia och det var verkligen en höjdare, även om jag missade deras berömda räkmacka så hade vi en bra vistelse på hotellet.

Inte att förglömma heller var festivalen i Slottskogen som var väldigt bra! De som var starkast nu i efterhand var Jarvis Cocker i Pulp, Kanye West och Empire of the Sun. De sistnämnda fick det mindre prestigefyllda uppdraget att spela samtidigt som Prince… Inte helt kul, men de bjöd på en riktigt bra spelning!

Fina hotell

Har spenderat de sista dagarna på resande fot nere i Skåne. Jag har framförallt kört mycket möten mer intressanta företag, men efter som denna bloggen inte handlar om jobb så tänkte jag istället visa lite fina bilder på hotell som jag bott på:

Hotel Concordia

Hotel Concordia, här bodde jag 2 nätter. Hade gärna stannat, men den var tyvärr dags att röra på sig.

Sen bar det av tillScandic Star Lund, ett standardhotell…

Jag hann även med ett besök till Malmö och Hotell Ibis Malmö:

Hotel Concordia