Category Archives: snart

Over and out…

Tiden rullar på medan jag sitter och tittar på “Tusenbröder” har sett hela serien plus filmen förut men började kolla idag igen bara för att ha nått “vettigt” att göra…
Om detta kan kallas vettigt det vet jag icke men det får i alla fall tiden att rulla på lite snabbare och som sagt snart så har mina 12 timmar här på jobbet rullar förbi och ännu en hemgång stundar.
Och en sak till, kul att så många har velat vara med i tävlingen här nedan… Det är långt kvar tills den 25:e så fler hinner nog “joina” men men Jonas leder nog på bäst anledning i alla fall HAHA hon har tydligen ett klädlöst barn och detta får jag skratta åt då jag faktiskt känner henne och jag har träffat hennes barn som faktiskt hade kläder då.

En till dag snart klar

Lyssnar på Moneybroher och tråkar innan Scrubs och har just fått veta att jag är färgen grå. Okej.
“Du är aktiv och attraktiv. Du döljer inte dina känslor utan visar öppet vad du tycker och tänker. Men du kan vara självisk ibland. Du vill veta vad som händer och tycker inte om att bli behandlad annorlunda. Du kan förgylla en persons dag. Du säger de rätta sakerna i rätt tid och du har en god portion humor.”
Undrar vem det är som kommer på allt det här? Visserligen stämmer det mesta ;P, men det är ju bara för att jag vill att det ska stämma eftersom jag vill vara färgen Grå…precis som alla andra testresultat tar jag de rätta delarna till mig och säger att det stämmer *s*

Började förövrigt nya kursen idag, och den var underbar! Full av trevliga och roliga människor som jag nog kommer trivas med =) Vår kursföreståndare var ett riktigt original- gestikulerade som en fransk konstnär (som jag föreställer mig att dom gestikulerar då ;P) vad han än sa, tappade trådar i sina utläggningar hela tiden och var totalt överpedagogisk, det kändes som mellanstadiet all over again, han var hur rolig som helst!