Category Archives: jakt

Jag älskar min jaktradio

Jag fullkomligt älskar min jaktradio. Jag köpte en ny för ungefär 3 veckor sedan och har nu hunnit testa den lite grann i skarpt läge så att säga. Vi var ute och jagade igår här nere i Lund och det gick så otroligt bra! Jag kunde med lätthet höra vad de andra i jaktlaget pratade om på radion och de kunde höra mig precis lika bra. En viktig detalj är dock att se till så att radion är kompatibel med de övriga du kommer att jaga med. Alla som är seriösa med sin jakt ser till att detta är fallet för att undvika att någon blir utan kommunikation när man jagar.

Jaktradio Icom Prohunt F34 Grön – 2950 kr hos PN Jakt

Just kommunikation är faktiskt viktigare än vad många tror när det kommer till jakt. Många tror säkert att när man jagar så sitter man bara still i något torn och väntar på att djuren ska komma springandes. Så är absolut inte fallet, så en riktigt bra jaktradio kan alltså vara skillnaden på en lyckad jakt med goda resultat och en helt värdelös dag i skogen helt utan resultat.

Jag vill även slå ett slag för vårt härliga boende här nere i Lund. Servicen har varit super! Även om vi har jagat mycket har ändå de få vakna timmarna på hotellet varit väldigt bra! Det har varit en skön känsla att efter en dags jakt komma hem till rum som dessa:

I morgon avslutas dock vår jakt, men vi åker inte hem förrän på söndag och jag ser fram mot avslutningsmiddagen på hotellet!