Category Archives: Uncategorized

Komma igång!

Idag måste jag börja träna igen. Jag gillar ju att träna. Senast jag var på ett alldeles vanligt medelpass på Friskis fick jag gåshud.

Ursäkter:
Kvällen är redan uppbokad på annat
Håret är nytvättat
Inga bra pass idag
Hinner inte äta i bra tid innan = ingen ork

Hmm.. Åtminstone två gånger i veckan hinner jag träna. Visst, jag har massa hundaktiviteter, men inte fem kvällar i veckan. Det där med håret är faktiskt lite svårt. Hur gör ni? Jag vill inte tvätta håret varje dag men det känns ju skit-ofräscht att inte tvätta det efter träningen. Undrar hur Ida v S, Emmis P och andra supermänniskor gör? Det där med att det inte är några bra pass är faktiskt också ett litet problem. Men oftast finns det ju något som passar, gäller att vara ute i god tid och boka bara. Havregrynsgröt går på fem min och är perfekt pre-träningsmat. Jag sitter mest och slappar framför datorn och snurrar på Hitman slot. Produktivt som fan!

Så nu har jag löst alla problem och har inga ursäkter att inte träna. Såvida jag inte kommer på nån ny.

Men ikväll lovar jag att det blir ett medelpass klockan 17.30. Lovar.

Utgång

Ok igår utgång med, drog några snabba vinare hemma hos mig jag, malin & jimmy! Sedan var planen att dra till bästa stället trädgårn, men malin bangade de hon var osäker på att hon skulle komma in med sitt gamla pass som gått ut. Så jag och Jimmy drog till trädgårn själva men det var reåkig att så vi stanna i bara typ 2 timmar sedan åkte vi ner till Avenyn där även carro var!

Kvällen blev bara bättre och bättre 🙂

Det Fina

Kanonkul att du hittat hit! Här kan du läsa om det mesta som jag tycker är vackert och värt att sprida! Hoppas du tycker att denna bloggen är intressant och bli en trogen läsare!